Opis

loading...

Bomb City 2017 – Kriminalna drama, o kulturnoj averziji skupine punk rockera u konzervativnom gradu Texasu. Njihova stalna borba sa suparničkom, bogatijom klikom dovodi do kontroverznog zločina iz mržnje koja dovodi u pitanje moralnost američke pravde.

Napomena: Web stranica ima sistem pretrage linkova sa drugih sajtova, tako da se nijedan fajl ne nalazi na nesem serveru! Naš sistem isključivo indeksira linkove (embed) ka drugim sajtovima kao sto je openload.co, za povredu DMCA kontaktirajte openload.co

Upustvo za pokretanje filma: Kada kliknete na ‘Play’ ili ‘pokreni video’ otvorit će Vam se dvije reklame koje je potrebno samo zatvoriti. Nazalost mi nemamo mogućnost da uklonimo reklame, jer poslužitelji koji objavljuju filmove na tome zarađuju. Isto tako moguće da Vam se aktivira antivirusni program i pronađe zlonamjerni softwer (u prijevodu virus) ali to zanemarite, jer je to lažna uzbuna. Podijelite naše filmove sa prijateljima!

Kliknite LIKE na našu facebook stranicu ‘Gledamo.Net – Filmovi sa prevodom’ i svakodnevno pratite i gledajte najnovije filmove.

Pratite nas na GOOGLE PLUS & TWITTERU- svakodnevno objavljujemo najbolji filmski sadrzaj – Online sa prevodom!

 

loading...

Video & Photo

1 photos

napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *